Neskatoties uz izskatu, šo siera kūku ir diezgan viegli pagatavot – ar daudzām tortēm ir daudzreiz grūtāk tikt galā. Cepumus “Oreo”, protams, var aizvietot ar citiem līdzīgiem.
Sastāvdaļas 23 cm formai:
Pamatnei:
- 130 g tumšas šokolādes
- 130 g sviesta
- 165 g pūdercukura
- 2 olas
- 70 g miltu
Pildījumam:
- 18 “Oreo” cepumu
- 800 g krēmsiera
- 4 olas
- 200 g pūdercukura vai ļoti smalka cukura
- 200 ml trekna saldā krējuma (vai tikpat trekna skābā krējuma)
- 1 tējkarote vaniļas esences
- 50 g šokolādes
Krēma slānim:
- 300 ml trekna saldā krējuma
- 3 ēdamkarotes pūdercukura
- 1 tējkarote kakao-pulvera
- 20 g baltas šokolādes
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2